EN

Dobrodošao!

Mi smo Decentrala - grupa entuzijasta okupljena oko ideja decentralizacije i slobodnog širenja znanja. Zvuči interesantno? Evo još nekih stvari o nama:

Znanje:
Sve naše radionice su besplatne i otvorene za sve zainteresovane. Ako želiš nešto da podeliš najavi se na našem Forumu i održi radionicu kod nas!
Akcije:
Povremeno organizujemo različite akcije, hakatone, crypto-partije, izložbe i slične događaje otvorene za sve zainteresovane.
Servisi:
Na našim serverima pokrećemo razne servise (email, git, wiki i druge) koji su otvoreni za sve i koji se mogu koristiti sa ili bez našeg naloga.
Donacije:
Decentrala prihvata donacije isključivo od fizičkih lica i bez obaveza. Nezavisni smo i trudimo se da to održimo. Možeš nam donirati stari hardver (laptopove, telefone, PC komponente), a mi ćemo mu naći upotrebu u Decentrali ili dati ljudima kojima je potreban. Takođe možeš donirati bitcoin i monero, slanjem na naredne adrese:

Bitcoin: bc1qjhsfgq79wuzzv32yml9zglwzf9qcwfj3atuy74

Monero: 8BESz45LnxrgCwZP32KieiN1D4LinCfsS1YjdFHfGXrVCmPs35167QsW1gd7qbff4UAtBbT6oWrkbfZnJm71HornVRiRZFS

Ako si i dalje zainteresovan, možeš napraviti nalog na našem serveru koji će ti omogućiti korišćenje svih naših servisa. Ako želiš prvo da vidiš kako to sve izgleda u realnosti, možeš doći na neki od naših događaja, i tu nas upoznati!